Ferguson: “ilk Yarıdaki Oyunumuz, İkinci Yarıdan Daha İyiydi”

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a 1-0 yenilmelerine rağmen takımının iyi...

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a 1-0 yenilmelerine rağmen takımının iyi oynadığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İskoç teknik adam, Türk Telekom Arena’daki atmosferde takımının iyi bir performans sergilediğini belirterek, oyuncularına teşekkür etti. Ferguson, “Belli kısımlarda daha iyi, belli kısımlarda daha kötü oynadık. Özellikle ilk yarıdaki oyunumuz, ikinci yarıdan daha iyiydi” dedi.

Galatasaray'ın gruptan çıkma şansını değerlendiren Alex Ferguson, “Galatasaray'ın bir üst tura çıkma şansı çok yüksek. Braga deplasmanına gidecek. Galatasaray bu akşam çok rekabetçi bir oyun ortaya koydu. Bir üst tura çıkma şansı yüksek” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Ferguson, bir soru üzerine, Galatasaray ile geçmişte karşılaştıkları Ali Sami Yen Stadı ile Türk Telekom Arena'nın atmosferlerinin benzer olduğunu anlatarak, “Atmosfer benzer ancak Türk Telekom Arena şartların çok daha iyi olduğu bir stadyum. Çok klas bir stadyum olmuş. Çok beğendim” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz