Ferguson'dan Çakır'a gönderme!

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson'un Cüneyt Çakır isyanı sürüyor.

Manchester United menajeri Sir Alex Ferguson, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin ardından büründüğü sessizliğini bozdu. Alex Ferguson, Wayne Rooney'nin de takımda kalacağını açıkladı.

Ligtv.com.tr'nin haberine göre; ilk olarak Wayne Rooney konusuna açıklık getiren Alex Ferguson, golcü oyuncunun takımdaki günlerinin sayılı olduğu haberlerini yalanladı. Real Madrid maçında 73. dakikada oyuna alınan Rooney ile ilgili olarak, "Pazar günü Chelsea ile oynanacak FA Cup Çeyrek Final maçı kadrosunda olacak ve gelecek sezon da kadromuzda olmaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Reklam
Reklam

Wayne Rooney ile arasında kesinlikle bir sorun olmadığnı vurgulayan Alex Ferguson, "Antrenmanda konuşmadığımız söyleniyor ki bu saçmalık. Real Madrid maçında oynamaması da taktiksel bir karardı. Bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Danny Welbeck'e ikili görev vermiştik ve bu rolü oynamak için de en iyi isimdi" diye konuştu.

"HAKEM NEDENİYLE 3. KEZ ELENDİK"

Real Madrid'e 2-1 yenilip elendikleri Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Nani'nin 56. dakikada kırmızı kart görmesi ve turnuvadan elenmesi nedeniyle yardımcısı Mike Phelan'ı basın toplantısına göndermesini de değerlendiren İskoç çalıştırıcı, "Son yıllarda kaderinizi kendiniz belirleyemiyorsunuz. Hakem kararlarıyla 3. kez Şampiyonlar Ligi'nden eleniyoruz" ifadelerini kullandı.

Ancak geçmişte takılıp kalmadıklarını vurgulayan Alex Ferguson "Artık FA Cup ve Premier Lig'e odaklandık. Kafamı tamamen temizledim. Artık kulüp için bir başka tarihi gün. Görevim, Salı günü harika oynayan oyuncularımı yeni hedeflere yöneltmek" diye sözlerini bitirdi.

Reklam
Reklam

dünyadan futbol haberleri

Anahtar Kelimeler: