Feribotta Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de, feribotta çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de, feribotta çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

İddiaya göre, Almanya'dan tatil için Türkiye'ye gelen ve tatilini tamamladıktan sonra Almanya'ya dönmek için Çanakkale güzergahını kullanan Baki E, eşi ve çocuklarıyla Çanakkale-Kilitbahir arasında sefer yapan feribota bindi.

Feribotta Baki E. ile eşine tacizde bulunduğu öne sürülen M.C.A arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda zanlı, Baki E'yi karnından bıçakla yaraladı. Çevredekilerin durumu bildirdiği kaptan, polisi arayıp, feribotu iskeleye yanaştırdı.

Reklam
Reklam

Sağlık ekibi tarafından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Baki E, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kepez beldesindeki Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Gözaltına alınan zanlı, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: