Feribottan Atlayarak Intihar Etti

Yalova - Pendik seferini yapan Kanuni Sultan Süleyman Feribotu'nda bir yolcu, Yalova'nın 1.5 mil açığında...

Yalova - Pendik seferini yapan Kanuni Sultan Süleyman Feribotu'nda bir yolcu, Yalova'nın 1.5 mil açığında kendini denize atarak intihar etti.

Saat 12.00'de Pendik'ten hareket eden Kanuni Sultan Süleyman Feribotu, Yalova'ya yaklaştığı esnada Yaşar Oltunel (49) isimli bir yolcu feribotun arka tarafından kendisini denize attı. Bir anda sulara kapılarak feribotun pervanesinin altına giren şahıs, feci şekilde can verdi. Bu esnada feribotun filikasının çalışmadığı da ortaya çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden Yalova Deniz Polisi ekipleri, şahsın cansız bedenini sudan çıkardı.

Reklam
Reklam

Bir botla karaya çıkartılan şahıs, Yalova Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bu esnada Yalova polisi de Kanuni Sultan Süleyman Feribotu'nun bozuk olduğu iddia edilen filikasında incelemede bulundu.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: