Feritpaşa Caddesi'nin Bazı Bölümleri Trafiğe Kapatılacak

Asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Feritpaşa Caddesi'nin bazı bölümleri 3-10 Temmuz tarihleri arasında etaplar halinde trafiğe kapatılacak.

Asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Feritpaşa Caddesi'nin bazı bölümleri 3-10 Temmuz tarihleri arasında etaplar halinde trafiğe kapatılacak. Konya Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden yapılan açıklamada, Feritpaşa Caddesi’nin Alay Caddesi ile kesiştiği noktadan Millet Caddesi'ne kadar olan bölümün etaplar halinde kapatılacağı bildirildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "3 Temmuz Çarşamba günü saat 23.00 ila 4 Temmuz Perşembe günü saat 08.00 ve 4 Temmuz Perşembe günü saat 23.00 ila 5 Temmuz Cuma günü saat 22.00 arası, Feritpaşa, Millet ve Muhlis Koner Caddelerinin kesiştiği kavşak 5 Temmuz Cuma günü saat 23.00 ila 6 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00 arası, Feritpaşa Caddesi'nin Millet Caddesi kesişiminden Meram Belediyesi Hizmet Binası önüne kadar olan bölümü 6-10 Temmuz tarihleri arasında her akşam 23.00'dan sabah 11.00'a kadar araç trafiğine kapatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: