Ferizli'de Ulaşım Ücretlerine Zam Yapıldı

Ferizli ilçesinde ulaşım ücretlerine zam yapıldı.

Ferizli ilçesinde ulaşım ücretlerine zam yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ferizli Söğütlü Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Durak Başkanı Kazım Zengin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nın talimatları doğrultusunda kooperatife bağlı otobüslere binen yolcuların ulaşım ücretlerine 25 kuruş zam yapıldığını söyledi.

37 ay sonra ilk defa zam yapıldığını vurgulayan Zengin, Ferizli ve Adapazarı arasında daha önce 3 lira 25 kuruş olan ulaşım ücretinin yeni zamla 3,5 liraya çıkarıldığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Zengin, indirimli kart kullananların 3 lira ödeyeceğini belirterek, "Öğrenciler 2,5 lira, indirimli kart kullananlar ise 1 lira 85 kuruş ödeyecek. İndi-bindi ise 1,5 lira oldu" dedi.

Zengin, şöyle konuştu:

"37 ayda yakıt, vergi, sigorta ve diğer giderlerin maliyetini düşünün. Bizler kooperatifte çalışan halk otobüsçüleri olarak tüm imkanlarımızı kullanarak bu noktaya kadar getirebildik. Yolcularımızdan da anlayış bekliyoruz."

Muhabir: Erol Ulu / Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: