Fernandes: İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes, Maccabi Tel Aviv karşısında ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi....

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes, Maccabi Tel Aviv karşısında ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Kulübün resmi sitesine dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan karşılaşmayı değerlendiren yıldız oyuncu, şunları dile getirdi:
"Maccabi kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı, özellikle Süper Lig'de ilk haftayı mağlubiyetle kapattığımız için Maccabi maçının önemi bizim için daha da artmıştı, takım halinde iyi oynayan bir rakibe karşı oynayacağımızın farkındaydık. İhtiyacımız olan galibiyeti böylesine bir skorla almak bizi ayrıca mutlu etti. Maç boyunca bizden desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz