Ferrari Figürlü Uyuşturucu Hapa 2 Tutuklama

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, İzmir'den Uşak'a, uyuşturucu hap getirileceğini öğrendi.

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, İzmir'den Uşak'a, uyuşturucu hap getirileceğini öğrendi. Kent girişinde dün önlem alan polis, otomobili durdurup aradı. Yapılan aramada bir poşet içinde Ferrari otomobili figürlü ve pembe renkli 195 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili Ş.F. (29) ve Y.K. (19) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen iki zanlı, tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: