Fesih Hanyanı İle Başladı

Ordu’nun Büyükşehir olmasının ardından Yerel Yönetimler Yasası gereği kapanacak beldelerin fesih işlemlerine başlandı. İlk fesih...

Ordu’nun Büyükşehir olmasının ardından Yerel Yönetimler Yasası gereği kapanacak beldelerin fesih işlemlerine başlandı. İlk fesih edilen belde Ünye’nin Hanyanı beldesi oldu.

Ünye Kaymakamlığı’nda yapılan toplantıyla ilçedeki kapanan beldelerden biri olan Hanyanı Belediyesi, ilçedeki feshedilen ilk belediye oldu. Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Yerel Yönetimler Yasası gereği kapanacak beldelerin fes işlemlerine başladıklarını söyledi.

Kaymakam Demir Başkanlığında, Hanyanı Belde Belediye Başkanı Bahattin Taş, Özel İdare Müdürü Mehmet Aktiken, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bahtiyar Çetin, Tapu Müdürü İhsan Koyunun da katıldığı toplantıyla Ünye’de kapanan beldelerin fesih işlemi Hanyanı’ndan başlatıldı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Mustafa Demir, konuya ilişkin şu bilgiyi verdi: ”Belde belediyelerimizin kapatılmasından dolayı şuan beldelerimizin sırayla fesih işlemlerini yapıyoruz. Hanyanı Belediye Başkanımızı fazla yormamak için ondan başladık. Ben Hanyanı Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Onlar için her şeyin güzel olacağını değerlendiriyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: