Feşmekan’da eğlence seni bekliyor

16 ve 17 Aralık tarihlerinde Jolly Joker İstanbul ve Jolly Joker Ankara’da düzenlenecek Mor ve Ötesi, Manga ve Levent Yüksel konserlerini izleme şansını çok kolay yakalayabilirsiniz.

Bunun için, gitmek istediğiniz etkinliğin linkine tıklayıp, davetiye talebinde bulunun, Feşmekan üzerinde yorumunuzu yazın, 16 ve 17 Aralık’ta düzenlenecek etkinliklere davetiye kazanma hakkını yakalayın.

Özgür Can Öney (Davul), Efe Yılmaz (Turntable), Ferman Akgül (Vokal) ve Cem Bahtiyar (Bas Gitar)’dan oluşan Manga, 2001 sonlarına doğru Ankara’da kuruldu. Müzik akımı olarak “nu metal” ve “hardcore” stillerini benimseyen son albümü, “Şehr-i Hüzün” 2009 yılında piyasaya çıktı.
Mor ve Ötesi, 1995 yılının ocak ayında dört lise arkadaşı tarafından kuruldu. Kendi bestelerinden oluşan ilk albümünü aynı yılın ağustos ayında kaydeden grup, 1996'nın ocak ayında çalışmaya son halini verdi ve Şehir, 1996 haziranında çıktı. 11 şarkıdan oluşan son albümleri, “Masumiyetin Ziyan Olmaz”ı ise 2010 Mayıs Ayı’nda piyasaya çıktı.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin en iyi bas gitaristlerin olan Levent Yüksel, Sezen Aksu’nun yetiştirdiği sayılı müzisyenlerden biridir. 1964 doğumlu sanatçı, müzik severler ile ilk olarak 1993 yılında çıkardığı Med-Cezir’i albümüyle buluştu. Levent Yüksel’in son albümü ise 2006 yılında çıkardığı “Kadın Şarkıları” oldu.

[

****](https://www.mynet.com)

[

****](https://www.mynet.com)

[

****](https://www.mynet.com)