Festival Komitesi Toplandı

26 Ağustos 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan 15'inci, "Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali" tertip...

26 Ağustos 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan 15'inci, "Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali" tertip komitesi toplandı.

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz başkanlığında, Tosya Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve tertip komitesi üyeleri katıldı.Düzenlenecek olan festivalin alt komiteleri ile mali komite ile taslak programının belirleneceği toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Türköz, bu yıl 15'ncisi düzenlenecek olan festivalin amacının Tosya'nın ulusal ve uluslararası platformda tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, tertip komitesi olarak da amaçlarının bu tanıtıma daha da ağırlık vermek olacağını söyledi.Türköz, "Tosya'mız için ulusal ve uluslararasına taşıyacağımız önemli üç ürünümüz var. Bildiğiniz gibi bunlar; pirinç, orman ürünleri ve tela. Bu ürünlerimiz olmazsa olmazlarımızdır. Bunun yanı sıra tarihi, kültürel ve turizm alanlarında da Tosya'nın tanıtımına ağırlık vereceğiz" diyerek bu konuda herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade etti.Belediye Başkanı Kazım Şahin de, geçtiğimiz yılki festival programından esinlenilerek taslak bir program hazırlandığını ve komite huzurunda bu programın kısmen veya tamamen değiştirilebileceğinin de altını çizdi. Şahin, Tosya'nın tanıtımına yerel yönetim olarak dün olduğu gibi bu günde destek verileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: