Festival programı açıklandı

18. Kdz. Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali programı açıklandı.Bu yıl 8-9-10...

18. Kdz. Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali programı açıklandı.
Bu yıl 8-9-10 Temmuz tarihlerinde yapılacak etkinlikler kapsamında festivalin ilk günü bir TV kanalında yayınlanan Türkünü Söyle yarışmasının birincisi Azmi Saral, Gece Grubu, Emre Aydın ve Sıla konser verecek. 9 Temmuz’da Yüksek Sadakat ve Şebnem Ferah ile 10 Temmuz Pazar günü Ceza ve Pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan sahne alacak.
Bu yıl Sevgi Barış Dostluk Ödüllerini ise Kdz. Ereğli ilçesine çok sayıda okul kazandıran, “Eğitim Dede” olarak tanınan işadamı İbrahim İzmirli ile Almanya’da düzenlenen Eurovizyon 2011 şarkı yarışmasında birinci olduktan sonra sahneye ellerinde Türk bayrağı ile çıkarak büyük bir dostluk gösterisini gerçekleştiren Azerbaycanlı Eldar ve Nigar’a takdim edilecek.
Belediye Başkanı ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Halil Posbıyık, imza günleri, sergiler, söyleşiler, çocuk oyunları, piknik, uçurtma şenliği, tarihi ve turistik yerler gezisi, tenis turnuvası, semah gösterisi, yarışmalar, standlar, seminerler, söyleşilerin gerçekleştirileceği festivale herkesi davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz