Festival rüzgarı Gölşehir sakinlerine esti

Gölşehir sakinleri, gelecek yılda da kutlanacak olan etkinliklerin bölgelerinde devam etmesini istediler.

13.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali rüzgarı bölgelerde esmeye devam ederken, geçtiğimiz gece kutlamalar Çakmaklı Mahallesi, Gölşehir evlerinde gerçekleşti.

Programda sırasıyla sahne alan konuk ülkeler, Slovakya, Makendonya, Güney Kore, Kıbrıs, Bulgaristan ve ABD’li sanat elçileri sergiledikleri birbirinden güzel dansları ve yöresel kıyafetleriyle Çakmaklı Mahallesi, Gölşehir sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattılar. Festival’in esas olarak kutlandığı Kültürpark’a gidemeyen Büyükçekmecelilerin ikamet ettikleri yerde Festival’i yaşamaları sağlandı. Bu yıl 13.sü düzenlenen Festivali ayaklarına kadar getiren ve bu büyük organizasyona imzasını atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’e teşekkür eden Gölşehir sakinleri, gelecek yılda da kutlanacak olan etkinliklerin bölgelerinde devam etmesini istediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: