Festival Sönük Geçti

Orhangazi Belediyesi tarafından Yalova Yafem Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği Türk Cumhuriyetleri Halkoyunları Festivali, Açıkhava Tiyatrosu'nda...

Orhangazi Belediyesi tarafından Yalova Yafem Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği Türk Cumhuriyetleri Halkoyunları Festivali, Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşti. 7 ülke ekibinin katıldığı festival önceki yıllara oranla daha sönük geçerken, izleyici sayısı da Ramazan ayı dolayısıyla düşük oldu.

Bursa Orhangazi Belediyesi’nin Yalova Folklor Eğitim Merkezi (YAFEM) ile birlikte düzenlediği Türk Cumhuriyetleri Halkoyunları Festivali Açıkhava Tiyatrosu'nda yapıldı. Kırım, Makedonya, Kosova, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Acara, Dağıstan Cumhuriyeti’nden gelen ekipleri sahne aldı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı Şemsi Kılıç’ın da izlediği festivalde gösteriler öncesinde Orhangazi Belediyesi adına hazırlanan flama ve plaketler ekip sorumlularına Başkan Yardımcısı Şemsi Kılıç tarafından verildi. Ardından sırası ile ekipler sahne aldı. Özellikle Gürcistan’ın küçük gösteri ekibi ayakta alkışlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: