Fethi Yaşar’dan Ankara Barosu’na Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geçen ay yapılan seçimlerde ikinci kez baro başkanlığına seçilen Metin...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geçen ay yapılan seçimlerde ikinci kez baro başkanlığına seçilen Metin Feyzioğlu’nu ziyaret ederek tebrik etti.

Ankara Adliye binası başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Yaşar, daha önceki dönemde başarılı çalışmalar yapan ve ikinci kez seçilen Feyzioğlu’nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Türkiye’ye faydalı hizmet veren kurumlardan birinin Ankara Barosu olduğunu söyleyen Yaşar, Yenimahalle Belediye binası içinde bulunan Adli Yardım Bürosu’nun, Ankara Barosu tarafından tayin edilen avukatlarla vatandaşlara hizmet verdiğini hatırlattı. Yaşar, başta Gelincik Projesi olmak üzere baronun yürüttüğü çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Yenimahalle’de başarılı hizmetlere imza atan Yaşar ile tanışmak istediklerini söyleyen bir grup genç avukat, Feyzioğlu’nun makamında Yaşar’ı ziyaret etti. Gençlerle sohbet ederek tecrübelerini paylaşan Yaşar, “Halk hizmet edeni unutmaz. Halkımız kadirşinastır. Ben bana oy vermeyen hemşehrime de hizmet götürdüm. Götürmeye de devam edeceğim. Çünkü en önemli sermaye insandır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: