Fethi Yaşar’dan Okullara Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kendisine büyük mutluluk ve enerji verdiğini ifade ettiği çocuklarla her...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kendisine büyük mutluluk ve enerji verdiğini ifade ettiği çocuklarla her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Yenimahalle Bölgesi’nde bulunan Aselsan ve Dede Korkut İlkokullarını ziyaret eden Yaşar, okulların durumunu yerinde inceledi ve ihtiyaçlarını okul yetkililerinden dinledi.

“BİZ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ”

Kendileriyle yakından ilgilenen ve hatırlarını soran Başkan Amcalarının ellerinden sürpriz hediyelerini de alan çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. “Biz sizleri çok seviyoruz” diyen Yaşar, “Geleceğimizin umudu çocuklarımız, en iyi koşullarda eğitim görmeyi hak ediyorlar. Yenimahalle Belediyesi olarak dört yıldır okullarımızın bütün ihtiyaçlarını giderdik ve bugün itibariyle bölgemizdeki tüm devlet okullarını fiziki şartları itibariyle özel okullarla eşdeğer konuma getirdik” dedi.

Reklam
Reklam

“ÇEVRESİNE FAYDALI OLAN DEĞERLİDİR”

Bütün çocukların ve insanların eşit olduğunu; başta eğitim hakkı olmak üzere, sağlık ve güvenlik hizmetlerinden adil olarak yararlanmaları gerektiğini de sözlerine ekleyen Fethi Yaşar, “Çocuğun, okulun ve şehrin sorunları bitmez. Önemli olan, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmak ve ihtiyaçlarını giderebilmektir. Çevresine faydalı olan insan değerlidir” dedi.

Yenimahalle Belediyesi yetkilileri de bölge genelinde ihtiyaç sahibi 10 bin çocuğa hediye dağıtımı yapıldığını belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: