Fethiye Altınbaşak Anafen'in 2 Öğrencisi Türkiye Birincisi Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Altınbaşak Anafen Dershanesi'nin 2 öğrencisi SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Altınbaşak Anafen Dershanesi'nin 2 öğrencisi SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Ahmet Oran ve Gökşin Bulut'un başarılarından mutluluk duyduklarını belirten Altınbaşak Anafen Dershanesi Müdürü Şerif Özdemir, Muğla'nın şampiyonlarını çıkarmaktan dolayı gururlu olduklarını söyledi. Dershane öğrencilerinin genel olarak sınavlarının iyi geçmesinin ve birçok öğrencinin tek yanlış yapmasının kendilerini sevindirdiğini ifade eden Özdemir şöyle konuştu: "Dershanemiz ve aynı zamanda Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi olan Ahmet Oran ve Gökşin Bulut’un sınavda sorulan 100 sorunun hepsini doğru cevaplandırarak 500 tam puan alıp Türkiye birincisi olduğunu görmekteyiz. Ayrıca Ahmet Oran 6. sınıfta 500 puan, 7. sınıfta 496 puan, 8. sınıfta 500 puan alarak OYP'ye göre Muğla il genelinde ikinci ve Fethiye birincisi olmuştur."

Reklam
Reklam

Öğrenciler için bundan sonra tercih sürecinin başladığını kaydeden Özdemir, tercihlerin 16 Temmuz’dan itibaren Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinden yayınlanacak kılavuza göre 1- 8 Ağustos tarihleri arasında devam ettikleri okullardan yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: