Fethiye Belediyesi’nden başarılı öğrencilere sirkli karne hediyesi

Muğla Fethiye Belediyesi, 2011–2012 eğitim öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayan öğrencileri ücretsiz sirke götürerek...

Muğla Fethiye Belediyesi, 2011–2012 eğitim öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayan öğrencileri ücretsiz sirke götürerek ödüllendirecek.

Türkiye'nin ilk uluslararası sirki olan Avrasya Sirki, yarın 6’ncı kez Muğla'nın Fethiye ilçesine geliyor. Salı Pazarı Meydanı'nda Fethiyelilerle buluşacak olan sirk, 3 gün boyunca gösteriler sunacak. Cuma akşamı ilk gösterisini sergileyecek olan Avrasya Sirki, cumartesi ve pazar günü ise saat 13.00, 16.00 ve 19.00'da seyirciyle buluşacak. Giriş fiyatları 10-12 TL olarak belirlenen sirkte, ip cambazları, ölüm çemberi, akrobasi, eğitimli köpekler, dev piton yılanları ve ateş gösterileri yer alacak.

Reklam
Reklam

Avrasya Sirki’ne ev sahipliği yapan Fethiye Belediyesi, eğitim öğretim döneminin yarısında öğrencileri sirkle ödüllendirecek. Belediye, ilçedeki 4 bin ilköğretim, 2 bin 750 anasınıfı anaokulu, 8 bin 750 ortaöğretim kurumu öğrencisi olmak üzere 35 bini aşkın öğrenci arasından başarılı olan bin 500 öğrenciyi ücretsiz olarak sirke götürecek.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürü Muammer Şahin, bu şekilde öğrencilere iyi bir tatil hediyesi vermek istediklerini kaydetti.

Yarıyıl tatilinin öğrencilerin zorlu sınavlar öncesinde yapacakları uzun soluklu son tatil olduğuna işaret eden Şahin, "Avrasya Sirki çok güzel gösteriler yapan Türkiye'nin ilk uluslar arası sirkidir. Bizim bu sirkten bir beklentimiz yok, ancak bin 500 başarılı öğrencimizi ödüllendirmek için bu öğrencilerimize ücretsiz olarak bilet vereceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz