Fethiye Caddeleri Fethiyespor Bayrakları İle Süsleniyor

3 eylül pazartesi günü akşam saatlerinde 2012-2013 sezonu nu bir kokteyl ile başlatmayı planlayan Fethiyespor...

3 eylül pazartesi günü akşam saatlerinde 2012-2013 sezonu nu bir kokteyl ile başlatmayı planlayan Fethiyespor için taraftarlar ve bu şirin turizm beldesi sakinleri adeta şampiyonluk için kenetleniyor. Fethiyespor aşkı bambaşka diyen Merve Evran, Cavidan Karaca ve Elif İlkim Kıran isimli üç genç kız tüm Fethiye Halkını Sezon Açılış törenine ve Fethiyespor maçlarına davet ederek “ Fethiyespor eğer halk destek verirse şampiyon olacaktır” dediler.

Geçtiğimiz yıl 2.lig kırmızı gurupta bank asya ligine playof’ta elenen ve çıkamayan Fethiyespor bu yıl yarım kalan bu hedefini yaptığı nokta transferler ile gerçekleştirmek istiyor. Fethiyespor kulübü 3 Eylül pazartesi günü yapılacak sezon açılış kokteyli öncesi şehri bir baştan öbür başa lacivert beyazlı bayraklarla donattı. Fethiye Belediye itfaiyesi Fethiye sokaklarına yüzlerce lacivert beyazlı bayrak ve flama asarken vatandaşlarda dükkanlarına taraftarlar derneğinin sağladığı bayrak ve flamaları asıyor. 2012-2013 sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Fethiyespor Denizli Belediyespor ile oynayacağı son hazırlık maçının ardından 1 Eylül Cumartesi günü Fethiye’ye gelerek deplesman’da oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını Fethiye’de sürdürecek. Fethiyespor başkanı İsmail Öztürk Fethiyespor’un hedefini Fethiye halkı ve taraftarlarımız belirleyecektir. Fethiyespor geçen yıl ulaşamadığı şampiyonluğu bu yıl halkın desteğiyle mutlaka kazanacaktır. 3 Eylülde Belediye Kültür Merkezinde yapacağımız sezon açılış kokteylimize tüm halkımızı ve taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu kokteyl’de 2012-2013 Futbol sezonu kadromuzdaki Futbolcularımızla halkımızı kaynaştırmak istiyoruz. Bu kokteyl’de halka projelerimizi de açıklayacağız dedi. Fethiyespor taraftarlar derneği başkanı Alper Samurkaş’ta bu yıl taraftarlarımızı daha fazla desteğe bekliyoruz. Lacivert beyazlı kulübümüze Fethiye’de yaşayan her vatandaşımızın her gencimizin yapabileceği bir şeyler vardır. Fethiye’de cadde ve sokaklar Fethiyespor Bayrakları ile donatılmaktadır. İş yeri sahipleri ve esnaflarımız Fethiyespor Store’ye uğrayarak bayrak, filama, forma ve Fethiyespor atkısı satın alarak mağazalarına asabilirler. Fethiye Fethiyespor için havaya girmelidir dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: