Fethiye Emniyeti Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Kadın Kolları Başkanı Ferzan Çakal ve yönetim...

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Kadın Kolları Başkanı Ferzan Çakal ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Saffet Koçer'i ziyaret etti.

Ziyarette emniyet müdürlüğü yeni hizmet binası çalışmaları konusunda görüş alış verişinde bulunulurken, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası çalışmalarında projenin tamamlandığı, gelecek yıl temel atma safhasına gelebileceği belirtildi.

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan; "Emniyet Müdürümüz nezdinde tüm emniyet çalışanlarımızın Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyarete geldik. Bugüne kadar ülkemizin, bölgemizin müdafaasında şehit olmuş polis mensuplarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve hala görevlerinin başında bizlerin huzur ve güveni için gece gündüz görev yapan emniyet teşkilatı çalışanlarımıza minnettarlarımızı sunuyoruz. Emekli olan polislerimizin de sağlıklı bir şekilde yaşamalarını diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, "İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün yeni bir hizmet binasına ihtiyacı olduğunu herkes biliyor. Bu anlamda biz de bir çalışma yürütüyoruz. Bürokratik işlemler hala devam ediyor. İnşallah önümüzdeki dönemde ihale aşamasına gelir. Bu arada kesinleşmiş bir haberi söylemek istiyorum. Bilindiği gibi Eşen bölgesinde yapılması planlanan cezaevi için uzunca bir zamandır çalışmalar yürütüyorduk. Nasip olursa 22 Mayıs 2012 tarihinde Eşen Cezaevi inşaatı ihaleye çıkıyor. Darısı emniyet müdürlüğü hizmet binasının başına. Yeni yapılacak ve üzerinde çalışmalar yapılan emniyet müdürlüğü hizmet binası, mevcut trafik büro amirliğinin olduğu arazi içindedir" diyerek, "Orada da mutlu sona yaklaşmak üzereyiz ama bu süreç netleşmeden bir tarih vermeyi çok uygun bulmuyorum. Önümüzdeki yıl 168. kuruluş yılında açılışı olmasa bile temel atma töreniyle buraya geliriz diye umut ediyorum" dedi.

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Fethiye Emniyet Müdürlüğü'nde personel sıkıntısının aşıldığını belirtip, "2 yıl öncesine göre oran anlamında çok daha iyi durumdayız. Önümüzdeki günlerde inşallah daha iyi seviyelere geleceğiz. Fethiye her geçen gün büyüyen bir bölge" diyerek, "Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl Karaçulha, Çamköy polis hizmet sınırları içerisine dahil edildi. Bu nedenle yine ciddi bir personel takviyesi yapıldı. Araç anlamında da bazı hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle eksiklikler giderildi. İnşallah önümüzdeki yıl daha rahat hizmet verecekler. Ama ihtiyaçlar imkanlarla sınırlıdır. Fethiye her geçen gün büyüdüğü için birimlerimiz de büyümektedir. En azından bu süreç olumlu yönde devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Saffet Koçer de; "Ziyaretleri için Ak Parti İlçe Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanına teşekkür ediyoruz. Yeni hizmet binası için de bizim açımızdan çalışmalar en hızlı bir şekilde devam etmektedir. Proje aşaması bitti. Şu an proje şehircilik ve çevre müdürlüğündedir. Onlar da çalışmalarını bitirdiği zaman Bakanlık onayı ile Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gidecek. Bundan sonra da yapım aşamasına geçeceğini düşünüyoruz. Bu konuda hükümetimizin bize katkıları olacağını düşünüyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: