Fethiye İlçe Müftü Vekili Ahmet Karagöz Vedalaştı

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen din görevlileri toplantısı gerçekleştirildi. 2012 yılın son toplantısında...

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen din görevlileri toplantısı gerçekleştirildi. 2012 yılın son toplantısında Denizli-Bekilli İlçe Müftülüğü görevine atanan Fethiye İlçe Müftü Vekili Ahmet Karagöz, imamlar ile vedalaştı.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’ndaki toplantıya Fethiye İlçe Müftü Vekili Ahmet Karagöz son kez başkanlık yaptı. Toplantıda ilk olarak Diyanet İşleri Başkanlığı ve mülki amirlerden gelen talimatlar iletildi. Ocak ayında okunacak hutbe konuları ve Fethiye’den hutbe yazacak Din Görevlileri tespit edildi. 2013 yılı Umre kayıtlarının 28 Aralık Çarşamba günü başlayacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Konu hakkında bilgi aktaran Karagöz, “Umre ibadetine vatandaşlarımızın ilgisi her geçen yıl artarak devam ediyor. Hac ve Umre hizmetleri Diyanet İşleri Başkanlığımızın asli görevleri arasında yer almaktadır. Yıllardır başarılı bir şekilde yürütülen hizmetlerin daha da üst seviyelere taşınmasına ve sünnet bir ibadet olan Umre vazifesini vatandaşlarımızın en iyi şekilde yapmalarına katkıda bulunmak, her kademedeki teşkilat mensuplarımızın özverili gayret ve çalışmalarıyla mümkün olacaktır” dedi.

Karagöz, bu konuda din görevlerinin vatandaşlara yardımcı olmasını istedi. Toplantının son bölümünde bir veda konuşmasını yapan Karagöz, “2012 yılının son toplantısını gerçekleştirdik. Başkanlığımızdan ve mülki amirlerden gelen talimatları duyurduk. Son kez bu toplantıya başkanlık yaptım. Arkadaşlarımız aynı şekilde görevlerini sürdürecektir. Hepsine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: