Fethiye Kordonda Bulunan Atatürk Panoları Temizlendi

Fethiye Belediyesi tarafından 2. Etap Sahil Bandı’na 2007 yılında yaptırılan 50 Atatürk fotoğraflı panolarda temizlik...

Fethiye Belediyesi tarafından 2. Etap Sahil Bandı’na 2007 yılında yaptırılan 50 Atatürk fotoğraflı panolarda temizlik yapıldı.

İkinci Etap Sahil Bandı’ndaki temizlik Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldı. 10 kişilik ekip sahil bandındaki Atatürk fotoğraflarına ait panoları fırça ve bezlerle temizledi. Yaklaşık 3 saat süren temizlik sırasında 50 ışıklı pano temizlendi.

Temizlik çalışması sırasında yoldan geçen vatandaşlar duyarlılığından dolayı Fethiye Belediyesine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Fethiye’nin çöpe atılan Atatürk portreleriyle gündeme gelmesinden rahatsız olduğunu dile getiren Fatma Karaca, “Atatürk portrelerinin çöpe atıldığını duyduğumuzda inanamadık. Fethiye bu konuda son derece duyarlı bir kenttir. Burada asla bilinçli olarak böyle şeyler olamaz. Bunun en büyük işareti de Fethiye Belediyesi tarafından şehrimizin her yerinin Atatürk portreleriyle süslenmesidir. Bugünde bu portelerin temizlenmesinden dolayı belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Temizlik çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Necdet Öztürk, “Belediye bu çalışmasından dolayı tebrik ediyorum. Bu portrelerin buraya asılmasından dolayı ayrıca mutluluk duymuştuk. 8 şehit haberiyle uyandığımız bugünde Türk Milleti’nin Ata’sına ve değerlerine sahip çıkması her şeyden daha önemlidir. Atatürk portrelerinin çöpe atılmasıyla ilgili haberi duyduğumda büyük üzüntü yaşadım. Sorumlular kimse yetkililer tarafından gereği yapılsın” ifadelerini kullandı.

2007 YILINDA ATATÜRK PANOLARI HER KÖŞEYE KOYULMUŞTU

Reklam
Reklam

Atatürk’ün ölümünün 68. yılı dolayısıyla 2007 yılında Fethiye Belediyesi 2. Etap Sahil Bandı’nın tamamına ışıklı Atatürk panolar koyulmuştu. Sahil Bandı’na yapılan 50 pano yıllardır Fethiyeliler ve turistler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: