Fethiye Kültür Sanat Günleri afiş yarışması sona erdi

Bu yıl 5’nci gerçekleştirilecek olan Fethiye Kültür ve Sanat Günleri afiş yarışması sonuçlandı. Yarışmada birincilik...

Bu yıl 5’nci gerçekleştirilecek olan Fethiye Kültür ve Sanat Günleri afiş yarışması sonuçlandı. Yarışmada birincilik ödülünü Şefika Pekin Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden Dönay Öğüt aldı.
30 Nisan – 4 Mayıs 2012 tarihleri arasında Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilecek Fethiye Kültür ve Sanat Günleri hazırlıklarına şimdiden başlandı. Sanat günlerini temsil edecek ve etkinlik süresince boy gösterecek afişler düzenlenen yarışma ile belirlendi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler Fethiye Tanıtım Vakfı’nda düzenlenen törenle açıklandı. Şefika Pekin Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri Dönay Öğüt birinci, İlayda Çetinkaya ikinci ve Gamze Aybek üçüncü oldu.
Fethiye Kültür ve Sanat Günleri komite üyesi Mehmet Yılmaz, afiş yarışmasının ilk defa gerçekleştirildiğini açıkladı. Yarışma ile gençlere ulaşarak onlarla iletişim kurmak istediklerini belirten Yılmaz, gençleri de etkinliğe dahil ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Dereceye giren öğrencilerin hepsinin kendi okullarından olmasından dolayı gururlu olduklarını anlatan Şefika Pekin Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Vekili İsmail Büyüksolak, “Her yıl bu ödülü biz kazanmak istiyoruz. Bu konuda iddialıyız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz