Fethiye Sgk Personelinden Müdüre Veda Yemeği

Fethiye’de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürlüğü görevini yaklaşık 6 aydan bu yana yürüten Ahmet...

Fethiye’de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürlüğü görevini yaklaşık 6 aydan bu yana yürüten Ahmet Akacen’ın SGK Muğla İl Müdür Yardımcılığına atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Muğla İl Müdür Yardımcılığı’na atanan Ahmet Akacen’ın yanı sıra SGK Fethiye İlçe Müdürlüğü çalışanları ile Ahmet Akacen’ın yerine SGK Fethiye İlçe Müdürü olarak atanan Taner Tokaç’ta katıldı. Samimi bir ortamda geçen veda yemeği ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan SGK Muğla İl Müdür yardımcısı Ahmet Akacen “yaklaşık 6 aydan buyana Fethiye’de görev yapıyordum ancak İl Müdür Yardımcılığı görevine atanmamdan dolayı buradaki görevimden ayrıldı. Bugünde 6 ay birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız bizim için bir veda yemeği düzenlemişler. Bu yemeğin düzenlenmesine vesile olan başta mesai arkadaşlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra Fethiye’de yaptığımız başarılı çalışmalarımızı aynı şekilde Muğla İl Müdür Yardımcısı olarak yapmaya gayret edeceğim. Benim yerime gelen arkadaşımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Akecan’ın yerine SGK Gölhisar İlçe Müdürlüğünden Fethiye İlçe Müdürlüğüne atanan Taner Tokaç ise, "Ahmet Müdürüme bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Buradaki görevi Ahmet Müdürümüzden devraldık. Onun yaptığı başarılı çalışmalara bundan böyle biz devam edeceğiz. Görev süremiz boyunca bu görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Ben Gölhisar’dan buraya geldi. Fethiye elbette Gölhisar ilçesi ile bir değil. Fethiye çok büyük bir ilçe ama ben daha önce Denizli İlinde görev yaptım bu nedenle Büyükşehir tecrübem var. Onun için Fethiye gibi büyük bir ilçede herhangi bir sıkıntı yaşamadan ekip arkadaşlarımız ile birlikte halkımıza en iyi en hızlı hizmeti sunmaya özen göstereceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: