Fethiye'de 3 Bin 876 Öğrencinin Taşıma İhalesi Gerçekleştirildi

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul ve ortaokullarda taşımalı eğitim görecek olan öğrenciler için...

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul ve ortaokullarda taşımalı eğitim görecek olan öğrenciler için Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taşımalı eğitim bürosunda servis ihalesi gerçekleştirildi.

İhale Komisyon Başkanı ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tacettin Aldemir başkanlığında gerçekleştirildi. Taşıma ihalesinin tamamlanmasının ardından öğrencilerin yemek ihalesi de 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

2012-2013 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin taşıma ihalesini tamamladı. 9 sınıf öğrencilerinin taşıma ihalesi ise SBS sınavlarının yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tacettin Aldemir, gözetiminde gerçekleştirilen taşıma ihalesinde 34 taşıma merkezine 232 yerleşim biriminden 3 bin 876 öğrenciyi taşıyacak olan 329 servis aracı belirlendi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da belediyelik yerlerde taşıma ihalesi yapılmayacak ve bu bölgelerde taşımalar belde belediyeleri tarafından gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: