Fethiye’de 'aile İçi İletişim' Konferansı

AK Parti Kadın Kolları Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından “İletişim Ailede Başlar Konulu” konferans düzenlendi.Özel Şehit...

AK Parti Kadın Kolları Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından “İletişim Ailede Başlar Konulu” konferans düzenlendi.

Özel Şehit Fethibey İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen ve konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Eğitimci Yazar Fatih Akbaba’nın katıldığı konferansa AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Hüsrev San, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Fethiye İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferzan Çakal, AK Parti gençlik Kolları Başkanı Emrullah Tuna ve partili partisiz çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferzan Çakal, yaptığı açılış konuşmasında, "Aile içi iletişim noktasında belki ilk defa duyacağımız belki bundan önce defalarca duyduğumuz halde ehemmiyetine riayet etmediğimiz, gündelik hayatta uygulamadığımız, belki ender de olsa gündelik hayatta da uyguladığımız şeyleri tekrar duyacağız. Ben inanıyorum ki bu programa gelen herkes bu programın sonunda yeni bir şeyler öğrenmiş, eşi ile evlatları ile çevresi ile ticaret yaptığı ya da siyaset yaptığı kitle ile iletişiminde kendisine katkı sağlayacak yeni bilgi ve donanımlara sahip olmuş olarak bu salondan ayrılacak dedi. Türkan yerel yönetimlerin park yapmak, kaldırım yapmak ve yol yapmaktan ziyade gönüllere giden yolu yapmak gibi bir sorumluluğu ve mesuliyetinin olması gerektiğine inanıyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Ak düşünceli insanlar olarak bu memlekette belediyecilik hizmeti yapmayı Mevla’m bizlere nasip ederse evlilik okulları, ana-baba okulları adı altında tüm Türkiye’de örnekleri olan kurumları şehrimize kazandırmayı bir güven olarak addediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

BOŞANMALARIN ÇOĞU 16 YILIN ÜZERİNDEKİ EVLİLİKLERDE

Eğitimci Yazar Fatih Akbaba, “İletişim Ailede Başlar” sunumunda, "Özellikle birbirini yeterince tanımadan aile kuran çiftler, iletişim eksikliği nedeniyle kısa süre sonra boşanmaya sürükleniyor. Ben 16 yıldan buyana evliyim bir şey olmaz demeyiniz. Boşanmaların çoğunluğu 16 yıl ve üzeri olan evliliklerde yaşanmaktadır. Gönül gözünü bıraktık, artık dünya gözüyle bakıyoruz. Özellikle hanımefendiler bir erkekten hoşlandıklarında hemen görüntüye kapılırlar” dedi.

Aile içi iletişimde amacın mutlu olmak ve mutlu etmek olduğunu dile getiren Eğitimci Yazar Fatih Akbaba “Hiçbir mutluluğun insana altın tepsi içinde sunulmadığını, Gereksiz ve yersiz kıskançlığın ilişkileri yıprattığını ifade ederek dürüstlük, sadakat, sabır ve sorumluluk sahibi bireylerin mutlu aile hayatı sürebileceğini belirtti. Konferansın sonunda ise Fatih Akbaba Okurları için tek tek kitaplarını imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: