Fethiye'de Çevik Kuvvet Eğitimleri Sıklaştırdı

Fethiye’de Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak kurulan çevik kuvvet ekibi hemen her ay, periyodik şekilde toplumsal...

Fethiye’de Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak kurulan çevik kuvvet ekibi hemen her ay, periyodik şekilde toplumsal olaylara karşı eğitiliyor.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 25 kişilik çevik kuvvet ekibi, Fethiye Şehir Stadı’nda toplumsal olaylara karşı dirençli olabilmek için bir kez daha eğitildi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Taşkıran, Muğla Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşa Tugay Yalçın, Emniyet Amiri Emre Bolat’ın da katıldığı çevik kuvvet eğitiminde toplumsal olayların önemine de dikkat çekildi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Hüseyin Koçabıyık, “Çevik kuvvet ekibimizi toplumsal olaylarda daha iyi motive edebilmek için eğitimlerini sıklaştırmış bulunuyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: