Fethiye’de Cinayet

Muğla’nın Fethiye ilçesinde oto yedek parça işi yapan şahıs, evinde bıçaklanarak öldürülmüş vaziyette bulundu. Cinayete...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde oto yedek parça işi yapan şahıs, evinde bıçaklanarak öldürülmüş vaziyette bulundu. Cinayete Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Fethiye Emniyet Müdürlüğü Polis Ekipleri, el koyarken, soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Edinilen bilgilere göre; Fethiye Sanayi Çarşısı’nda oto yedek parça dükkanı bulunan 65 yaşındaki Tahir Şener Özcan, kirada oturduğu Taşyaka Mahallesi 230 Sokak No:27 Kat:2’deki evinde boğazından tek bıçak darbesi ile öldürüldü. En son geçtiğimiz cumartesi günü görülen, o günden sonra haber alınamayan Tahir Şener Özcan’ın yakınları durumu polise bildirdi. Bugün sabah saatlerinde eve gelen polis ekipleri, evi çilingire açtırıp, içeri girdiklerinde Tahir Şener Özcan’ın oturma odasında boğazından bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit ettiler.

Reklam
Reklam

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, Tahir Şener Özcan’ın öldürüldüğü evde parmak izi ve delil aradılar. Tahir Şener Özcan’ın cesedi Fethiye Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, Fethiye Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı ön incelemenin ardından geniş çaplı inceleme ve araştırma için İzmir Adli Tıp’a gönderildi Tahir Şener Özcan’ın cinayete kurban gittiği haberinin duyulmasının ardından Sanayi Çarşısı’ndaki komşuları derin üzüntü yaşadı. Bu arada Tahir Şener Özcan’ın ilk eşi Z.Ö.’den ayrıldıktan sonra T.Ö., isimli kadın ile evlendiği ve bu ikinci eşinden ayrılmak için boşanma davası açıldığı, davanın devam ettiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: