Fethiye'de Cumhuriyet Bayramı’nda Konser Yapılmayacak

Fethiye'de gerçekleşecek olan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında son dönemde artan şehit haberleri nedeniyle konder gerçekleştirilmeyeceği belirtildi.Fethiye’de...

Fethiye'de gerçekleşecek olan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında son dönemde artan şehit haberleri nedeniyle konder gerçekleştirilmeyeceği belirtildi.

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belirleniyor. Fethiye Belediyesi tarafından Kent Meydanı’ndan açılması planlanırken, daha önce düşünülen konser ise terör saldırılarında şehit olanlar nedeniyle yapılmayacağı ifade edildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim’de Fethiye’de hangi etkinliklerin yapılacağını görüşmek üzere kutlama komitesi bir araya geldi. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık başkanlığında bir araya gelen komite, kutlama programının son şeklini verecek. Ekrem Çalık yaptığı açıklama da “29 Ekim’de neler yapmamız gerektiğini konuşuyoruz. Fethiye Belediyesi’nin de bir açılış programı olacak” dedi. Kent Meydanı açılışı için daha önce düşünülen konserin ülke genelinde verilen şehitler nedeniyle yapılmayacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: