Fethiye’de Fuhuş Operasyonu

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ekipleri’nin yaptığı operasyonda Ermeni uyruklu 2 bayan gözaltına alınırken, bu...

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Ekipleri’nin yaptığı operasyonda Ermeni uyruklu 2 bayan gözaltına alınırken, bu bayanları erkeklere para karşılığı pazarladığı iddia edilen bir kişi de yakalandı.

Ermenistan’dan Türkiye’ye yaklaşık 9 ay önce fuhuş yaparak, para kazanmaya geldiği iddia edilen 25 yaşındaki Susana H., ile 34 yaşındaki Karine A., 37 yaşındaki H.Ö., isimli şahıs tarafından Fethiye’de erkeklere para karşılığı pazarlanırlarken, asayiş bürosu ekipleri tarafından suçüstü yakalandılar. Fethiye’de ev ve villalarda para karşılığı fuhuş yaptırıldığı iddia edilen Ermenistan uyruklu Susana H., ile Karine A., Foça Mahallesi’nde bir evde yakalanarak, gözaltına alındılar. Yabancı uyruklu iki kadını, para karşılığı erkeklere pazarladığı iddiasıyla yakalanan H.Ö.’nün de aynı suçtan arandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu’ndan doktor kontrolüne götürülen Ermeni uyruklu iki kadının pasaportlarının vizelerinin bitmiş olması nedeniyle sınır dışı edilmeleri bekleniyor. Fuhuş operasyonu ile ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: