Fethiye'de ilginç evlenme teklifi

Fethiye ilçesinde bir genç, kız arkadaşına bilboardlar aracılığıyla evlenme teklifinde bulundu.

Fethiye ilçesinde bir genç, kız arkadaşına bilboardlar aracılığıyla evlenme teklifinde bulundu.

Turistik bir tesiste barmen olarak çalışan Murat Kuşçu, ilçe merkezinde kiraladığı bilboardlar aracılığıyla Ayşe isimli kız arkadaşının doğum gününü kutladı ve evlenme teklif etti.

Vatandaşların ilgisini çeken bilboardlardaki afişlerde, ''Her gün bir sayfa daha eksilirken ömrümden, acısıyla, tatlısıyla nefes aldığım sürece can bedenden çıksa da ruhumun her zerresinde sonsuza kadar sen olacaksın. Hayatımın en güzel rengi Ayşem. Benimle evlenir misin?'' cümleleri yer aldı.

Reklam
Reklam

Murat Kuşçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Üç yıldır arkadaşız. Ayşe'min hem doğum gününü kutladım hem de evlenme teklifinde bulundum. Şimdi cevabını bekliyorum. Yaptığım bu sürprizin sonucunu merakla bekliyorum'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: