Fethiye'de Öğretmenler İş Bıraktı

Fethiye'de toplu sözleşme görüşmelerinden umduğunu bulamayan Eğitim-İş üyeleri iş bıraktı.

Fethiye'de toplu sözleşme görüşmelerinden umduğunu bulamayan Eğitim-İş üyeleri iş bıraktı.

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim-İş) üyeleri, Fethiye Kordon Boyu'nda bir araya gelerek; davul zurna eşliğinde oynayıp, hükümetin kamu emekçilerinin maaşlarına yüzde 3,5+4 zam önerisine tepki de bulundular. Eğitim-İş Fethiye Temsilciliği Üyeleri, ellerinde çeşitli afişlerle zam önerisine tepkilerini de dile getirdiler.

Eğitim-İş Fethiye Temsilcisi Uğurcan Küçükala yaptığı basın açıklamasında; hükümetin teklifinin kabul edilebilir bir teklif olmadığını, yüzde 3,5+4'ün ortalama memur maaşında yapacağı artışın 55-75 TL arasında olduğunu belirterek, "Yüzdelik artış oranında buçuklu artış yapan hükümet, kamu çalışanları ile adeta dalga geçmektedir. Kamu çalışanlarının emeklerini yok saymaktadır. Hükümeti biran önce bu yaklaşımından vazgeçmeye çağırıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: