Fethiye'de Son 24 Saatte Metrekareye 40 Kilogram Yağış Düştü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde aralıklarla etkili olan sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Son 24 saat...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde aralıklarla etkili olan sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Son 24 saat içerisinde ilçede metrekareye 40 kilogram yağış düştüğü bildirildi.

Fethiye'de dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşmasına neden oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar, ıslanmamak için bina altları ve duraklara sığındı. Fethiye Belediyesi yetkilileri şehir merkezinde herhangi bir baskın yaşanmadığını açıkladı.

Önemli sel baskınlarının yaşanmadığı ilçede kırsal kesimde bazı zemin katlarda kısmi su baskınları olduğu bildirildi. Fırtınayla devam eden yağış sahilde demirli tekneleri de olumsuz etkiledi. Kıyıdaki tekneler fırtınayla birlikte beşik gibi sallanırken, bazı tekneler batma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Reklam
Reklam

Fethiye Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, son 24 saat içerisinde Fethiye'ye metrekare başına 40 kilogram yağmur düştü. İlçedeki sıcaklık değeri 13 derece olarak ölçülürken yetkililer bugün gün boyu devam edecek yağışların yarın son bulacağını fakat fırtınanın devam edeceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: