Fethiye'de Tarım ve Turizm Tedarikçileri Fuarı açıldı

MARFO Fuarcılık tarafından Fethiye'de düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas ve Turizm Tedarikçileri Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı, kapılarını açtı.

MARFO Fuarcılık tarafından Fethiye'de düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas ve Turizm Tedarikçileri Yiyecek ve İçecek İhtisas Fuarı, kapılarını açtı.

Patlangıç mevkisindeki Cumartesi Pazarı'nda düzenlenen fuarın açılışında konuşan MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, fuarın Fethiye ve çevresine hayırlı olmasını diledi ve kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

800 bin dönüm arazide tarım yapılan Fethiye'nin Türkiye ekonomisine önemli katkıları olduğuna değinen Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir ise ilçede modern tarım usullerinin uyguladığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye'ye sabit bir fuar yeri kazandıracaklarını belirterek, bunun için 15 dönümlük alanın tahsisini yapacaklarını ifade etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Topal de Fethiye'nin geçen yıl Muğla'nın tarımsal hasılasına katkısının 908 milyon lira olduğuna değindi. Muğla'nın tarımsal hasılasının 3 milyar 75 milyon lira olduğuna dikkati çeken Topal, "Buna göre sadece Fethiye, bu rakamın üçte birini sağlıyor demektir" dedi.

Yaklaşık 200 firmanın katıldığı fuarın 4 gün açık kalacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: