Fethiye’de Trafik Kazası: 1’i Ağır 4 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydan gelen trafik kazasında 1’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.Kaza, bugün...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydan gelen trafik kazasında 1’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Kaza, bugün öğle saatlerinde Fethiye merkez Kameraman Ali Uğur Caddesi 544. Sokak çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Cahit Gökgöz (39) idaresindeki 48 F 9777 plakalı araç, geçiş üstünlüğü kuralına uymadan yoluna devam ederek aynı kavşağa çıkan Çiğdem Solmaz idaresindeki 06 BY 0583 plakalı araca çarptı. Kazada ağır yaralanan ve araç içerisinde sıkışan Cahit Gökgöz, Fethiye Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Kazada yaralanan Gökgöz, aynı araçta bulunan Hatice Kahya (71) ve kızı Sezen Kahya (16) ile diğer sürücü Çiğdem Solmaz (41) sağlık ekiplerince Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Kaza nedeniyle vatandaşlar hemen olay yerine koşarak kaza hakkında bilgi almaya çalışırken Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri de kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: