Fethiye'de Uyuşturucu Operasyonu

Fethiye’nin Kemer beldesine bağlı Çatak Köyü’nde 7 eve uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma ekipleri, didik didik...

Fethiye’nin Kemer beldesine bağlı Çatak Köyü’nde 7 eve uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma ekipleri, didik didik arama yaptı. 40 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda 2 çuval dolusu içime hazır Hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Fethiye'nin Kemer Beldesi ve köylerinde hint kenevirinden uyuşturucu maddesi elde edilmesiyle ilgili istihbarat çalışması yapan jandarma, Çatak Köyü’nde 7 eve operasyon düzenledi.

40 kişinin katıldığı uyuşturucu operasyonunda evlere yakın ormanlık alanın yanı sıra, sebze bahçeleri ile ahırlar ve samanlar didik didik arandı. “Ezel” isimli jandarma narkotik köpeğinin de katıldığı uyuşturucu operasyonunda 3 çuval dolusu içime hazır kubar esrar ile birlikte bir adet ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Köy halkının heyecanla ve ilgiyle izlediği operasyon sırasında S.G. isimli bir şahıs, hemen gözaltına alınırken, toplam 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyon ile ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: