Fethiye'nin koylarına giden yollar ışıklandırılacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen koy yolları ışıklandırılacak. En...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen koy yolları ışıklandırılacak. En son içinde 3 kişilik bir ailenin bulunduğu otomobilin denize uçtuğu yolda refüj ve tabela çalışması da yapılacak.
Fethiye’nin koylarına giden 2. Karagözler Mahallesi’ndeki yollar yeniden düzenleniyor. Işıklandırma olmadığı için pek çok trafik kazasının yaşandığı yolda, ışıklandırma ve refüj çalışması başlatılıyor. Son olarak 3 kişilik bir aile koyları gezmeye giderken 50 metreden denize uçmuş, aracın içindekiler çevredekilerin yardımı ile kurtarılmıştı. Araç sürücüsü hastanedeki tedavisinde karanlık olan yolda işaret görmediğini, bu yüzden denize düştüklerini belirtmişti. Yaşanan bu olayın ardından harekete geçen AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, yolun ışıklandırılması için çalışma başlattı. Henüz proje aşamasında olan çalışmanın en kısa zamanda bitirileceği öğrenildi.
Öte yandan Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün de yolda refüj ve tabela çalışması yapacağı öğrenildi. Birim Müdürü Fikret Kaynak, bölgede zaten yönlendirme tabelalarının bulunduğunu belirterek, “Son yaşanan trafik kazasının ardından bölgedeki tabelaların yenilenmesine karar verdik. Ayrıca park bahçeler müdürlüğümüzle birlikte bu yolda refüj çalışması yapacağız. Amacımız koylara giden yolun ölüm yolu olarak anılmasını engellemek.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz