Fethiyespor’da 2. Erkan Sözeri Dönemi

Fethiyespor’de aaha önce 1,5 sezon görev yapan teknik direktör Erkan Sözeri, geçen 1 sezonluk aranın...

Fethiyespor’de aaha önce 1,5 sezon görev yapan teknik direktör Erkan Sözeri, geçen 1 sezonluk aranın ardından yeniden Fethiyespor’la anlaştı.

Başarılı teknik adam geçen sezon başında Fethiyespor’dan Süper Lig takımlarından Orduaspor’a gitmişti. Takımdaki oyuncuların birçoğu ile daha önce çalışmış olan Erkan Sözeri ile 3 yıllık sözleşme imza altına alındı.

Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor’da geçen hafta yapılan genel kurulla göreve gelen yönetim kurulu ilk olarak teknik direktör konusunu sonuca bağladı. Beyhan Çalışkan ile anlaşma sağlayamayan Fethiyespor transfer komitesi daha öncede takımda görev yapmış olan Erkan Sözeri ile anlaşarak teknik direktör konusunu nihayete erdirmiş oldu.

Reklam
Reklam

Futbolculuk hayatında Trabsonspor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe’de yıllarca forma giyen Erkan Sözeri, bugün yapılan ve anlaşmayla sona eren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Fethiyespor ile yeniden anlaşmaktan dolayı mutluyum. Yarım kalan işimizi sonuçlandırmak için buradayız. Her zaman Fethiyespor’un yanında olan taraftarımızın ve Fethiyespor camiasının da desteği ile çok iyi bir sezon geçireceğiz” dedi.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ise “Erkan Hoca’nın bu kulübe borcu vardı. Kendisi borcunu ödemeye geldi. Fethiyespor camiasına bu anlaşma hayırlı olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz