Fethiyespor’un Arsasının Yüzde 20’si Belediyenin Oluyor

Fethiye Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Fethiye Şehir Stadı’nın Fethiye Belediyesi’ne yüzde 20 hisse satışa...

Fethiye Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Fethiye Şehir Stadı’nın Fethiye Belediyesi’ne yüzde 20 hisse satışa da görüşüldü. Belediye Meclis Salonu’nda, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığında yapılan toplantıda su ücret tarife cetveli de komisyona gönderildi.

17 Eylül tarihinde Fethiye Kent Konseyi genel kurulunda onaylanan kararlar meclisin bilgisine sunuldu. 2013 Mali Yılı Belediye Gelirleri ve Harçlarına İlişkin Tarife Cetveli ile Fethiye Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (FESKİ) Su Ücret Tarife Cetveli oybirliğiyle Tarife Komisyonu’na gönderildi.

Reklam
Reklam

2013 Mali Yılı Belediye Bütçesi de oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Karagözler Mahallesi 13D-1A pafta, 138 ada 1 nolu parselin içerisinde bulunan 3525 metrekarelik park alanının projesine uygun olarak yaptırılması koşuluyla 10 yıllığına kiralanması oybirliği ile İmar Komisyonu’na gönderildi. 5393 sayılı yasanın 49. maddesi uyarınca tam zamanlı olarak bir Fizikçi istihdamı oybirliği ile kabul edildi. Kadro iptal ve ihdasları meclisten oybirliği ile geçti.

Fethiye Şehir Stadı’nda Fethiyespor’a ait arsanın yüzde 20 hissesinin, Fethiye Belediyesi’ne satışı gündem dışı olarak görüşüldü. Aynı zamanda Fethiyespor yöneticiliği görevinde de bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Talaş, “Fethiyespor bizim üst kimliğimiz. Bu çalışma takımımızı ekonomik olarak da rahatlatacaktır” dedi.

Belediye Meclis Üyesi ve Fethiyespor Yönetici Nurkaya Gündoğdu, “Stat ve yan sahalarda haftada 4 maç oynanıyor. Zemin yenileme çalışmamız oldu, bunu kısıtlı imkanlarla gerçekleştirdik. Bu hisse satışı ile bütçe anlamında daha iyi yerlere ulaşacağız” diye konuştu. AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Muhittin Kayabaş da, “Fethiyespor’un lehine olan her şeye biz de katkı sağlarız” dedi. Yüzde 20’lik hisse satışı Fethiye Belediye Meclisi tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Reklam
Reklam

Komisyona gönderilen gündem maddelerinin, 12 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’de yapılacak olan toplantıda karara bağlanması kararlaştırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: