Fethiyespor'un liderliği ilçedeki kurumları birbirine kenetledi

Fethiyespor’un grup lideri olmasının ardından Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz, makamında kabul ettiği Fethiyespor Başkanı...

Fethiyespor’un grup lideri olmasının ardından Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz, makamında kabul ettiği Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk’e teşekkür belgesi verdi. Yapılan ziyarette Fethiyespor’un son dönemlerdeki başarılı performansı değerlendirilirken Başsavcı Tokgöz, Fethiyespor’un çok daha iyi yerlere gelmesi için başarı dileklerini iletti.
TFF İkinci Lig Kırmızı Grup’ta lider olan Fethiyespor, ilçede el üstünde tutuluyor. Pek çok kişi ve kurum takım için bir araya gelerek Fethiyespor’a destek oluyor. Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz de Fethiyesporlu yöneticileri makamında kabul ederek teşekkür belgesi verdi.
Ziyarette konuşan Başsavcı Ergün Tokgöz, Alanyaspor karşısında alınan galibiyetten dolayı oyuncu ve teknik kadroyu kutladı. Fethiyespor’un gerek reklam, gerekse sportif aktivite olarak bölgeye önemli katkı sağladığına dikkat çeken Tokgöz, takımın başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk de son günlerde Fethiyespor camiası adına güzel birlikteliklerin oluştuğunu ifade ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi:
“Sayın Başsavcımızın bizi buraya davet etmesi bizi çok mutlu etti. Fethiyespor olarak onlara layık olmaya çalışıyoruz. Fethiyespor’u hep beraber yüceltmeye çalışıyoruz.”

Reklam
Reklam

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANINDAN TAKIMA MORAL GECESİ

Öte yandan Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı kulüp yöneticileri ve futbolcularına motivasyon yemeği düzenledi. Burada bir konuşma yapan Behçet Saatcı, “Ayakkabı boyacısı bile olsan en iyi ayakkabı boyacısı olmakla mükellefsin. Hayat bizim için budur. Hayat bizim için başarılması gerekilen zor bir görevdir. Bize bu tadı tattıran sizlere binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz