“fetih 1453” Tv’de İlk Kez Tivibu’da

Gişe rekorları kıran “Fetih 1453” filmi, 9 Ekim’den itibaren sinemalardan sonra TV’de ilk kez Tivibu...

Gişe rekorları kıran “Fetih 1453” filmi, 9 Ekim’den itibaren sinemalardan sonra TV’de ilk kez Tivibu izleyicileriyle buluşuyor.

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu, sonbaharda da kullanıcılarına yepyeni hizmetler ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Gişe rekorları kıran “Fetih 1453” filmi, 9 Ekim’den itibaren sinemalardan sonra TV’de ilk kez ve sadece Tivibu’nun “Kırmızı Halı” klasöründe sinemaseverlerle buluşuyor. Tivibu üyeleri, “Fetih 1453” filmini herhangi bir ücret ödemeden seyredebilecek.

Reklam
Reklam

Fatih Sultan Mehmet’in 1451 yılında henüz İstanbul’u alma planları yaptığı dönemden başlayan “Fetih 1453”, şimdiye kadar çekilmiş en büyük yerli tarihi film olma özelliği taşıyor. Sinemalarda izlenme rekorları kıran, eleştirmenlerin övgüyle bahsettiği “Fetih 1453” filmini; TV’de ilk kez Tivibu Ev, Tivibu Cep, Tivibu Web ve Tivibu Smart TV üyeleri izleyebilecek. Üstelik Tivibu üyeleri filmi izlemek için ek bir ücret ödemeyecek.

Sinemaları geçen yüksek izlenme oranlarıyla “Türkiye'nin en büyük sinema salonu” olan Tivibu'nun "Kırmızı Halı" klasöründe “Fetih 1453” ile birlikte yüzlerce film sinemaseverlerle buluşuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: