FETÖ yöneticisine 15 yıl hapis

Kırşehir’de FETÖ terör örgütü yapılanması davasında ’Silahlı Terör Örgütü Üyesi Yöneticisi’ olmakla suçlanan sanık 15 yıl hapis cezası aldı.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya daha önce örgütün yurtlarında çalışan ve sözde il ablası olduğu belirtilen tutuklu sanık Y.A.

Kırşehir’de FETÖ terör örgütü yapılanması davasında ’Silahlı Terör Örgütü Üyesi Yöneticisi’ olmakla suçlanan sanık 15 yıl hapis cezası aldı.
Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya daha önce örgütün yurtlarında çalışan ve sözde il ablası olduğu belirtilen tutuklu sanık Y.A. ve avukatı katıldı.
Y.A., yaptığı savunmasında, il ablası olduğu yönündeki suçlamaları kabul etmedi. Tahliye ve beraat talebinde bulunan sanık, örgütün gizli yazışma programı ByLock kullanmadığını, ve kimseye talimat vermediğini anlattı.
Mahkeme heyeti, sanık Y.A.,’ya silahlı terör örgütü yöneticiliğinden 15 yıl hapis cezası verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz