FETOB’un yeni başkanı Yavuz Torunoğulları oldu

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Olağan Genel Kurulu'nda Yavuz Torunoğulları başkan seçildi. FETOB Olağan Genel Kurulu,...

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Olağan Genel Kurulu'nda Yavuz Torunoğulları başkan seçildi.

FETOB Olağan Genel Kurulu, Ölüdeniz Belceğiz Beach Hotel’de yapıldı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın da katıldığı toplantıda bölgedeki turizmciler de hazır bulundu.

Kongrenin açılışında konuşan FETOB Başkanı Zeynep Gülin Silahtaroğlu Baykal, birliğin eğitim ve tanıtım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Fethiye'nin Türkiye’nin incisi olduğu kadar Ege bölgesinin mağdur cenneti olduğunu söyleyen Baykal, "Doğal güzellikleri ile ne kadar ön plana çıksa da, henüz gerekli yatırımları alamıyor. Altyapı sorunları ise büyük oranda çözülmeyi bekliyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Faaliyet raporu ve mali raporun oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Yavuz Torunoğulları FETOB Başkanlığı'na seçildi. FETOB'un yeni Yönetim Kurulu'nda ise şu isimler yer aldı. "Ramazan Gümüşhan, Bülent Uysal, Zihni Bilgiç, Ömer Hakgeçirmez, Barkın Bağcı ve Erdinç Sidekli."

Bir önceki dönem Baykal'a devrettiği görevi yeniden alan Torunoğulları, Fethiye'de turizmi geliştirmek için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Önümüzdeki 3 yıl için bir politika belirleyeceklerini kaydeden Torunoğulları, “Haziran ayı içerisinde, arkadaşlarımın da görüş birliğini sağlayarak bir arama konferansı gerçekleştireceğiz. Bu arama konferansına diğer meslek örgütleri ile sivil toplum örgütlerini ve üyelerimizi davet edeceğiz. Buradaki amaç FETOB’un önümüzdeki 3 yıllık döneminde sektörün beklentisinin adını koymak, planını yapmak, yol haritası çizmek, ve bu plana sadık kalarak 3 yılı geçirmektir. Üç yıl sonra herkes neleri yapıp yapamadıklarımızı görmüş olacak.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: