Fetso'dan Paraşütçülerle Bir Araya Geldi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu'nun katılımıyla Kayaköy'de tandem pilotları, paraşüt uçuş şirketleri...

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu'nun katılımıyla Kayaköy'de tandem pilotları, paraşüt uçuş şirketleri ve Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi Başkanı Mustafa Özkaya ile beraber yemekli toplantı düzenlendi.

Yemeğin açılışında konuşan FTSO Başkanı Akif Arıcan ortak akıl ve güç birliği oluşturmanın öneminden bahsetti. Arıcan, "Odamızın amacı kamuoyu ve lobi oluşturarak ilçemizde turizm tarım ve ticaretin gelişmesini sağlamaktır. Bu konuda biz üyelerimizle ne kadar çok bir araya gelebilirsek, güç birliğini oluşturabilirsek, o kadar amacımıza ulaşmış sayılırız. Yönetim olarak seçimle iş başına geldik ve karşılıksız bu işleri yapıyoruz. Amacımız üyelerimize ve ilçemize hizmet etmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra FTSO'nun 2005 yılından bu yana yaptığı çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Yemekte katılımcılara Babadağ ihale süreci, Fethiye Güçbirliği şirketinin kuruluşu, ihale sürecinde bürokraside yaşanan sorunlar, teleferik projesinin şu anki durumu, 1800 ve 1900 pistlerinde yapılacak düzenlemeler hakkında bilgiler verildi ve katılımcıların görüşleri görüşleri alındı.

Fethiye Güçbirliği Şirketi koordinatörü Oğuz Ertürk Babadağ girişlerine yapılan zam hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sezon başlangıcında yapılan bu zammın Babadağ'ın yıllık kirasından ve Babadağ'ın iyileştirilmesi için bugüne kadar yapılan giderlerden kaynaklandığını söz etti. Babadağ uçuş pilotları ve şirket sahipleri ise beklentilerinin her zaman hizmet olduğunu ve bunun sağlandığı sürece sıkıntılarının kalmayacağını dile getirdiler. Ayrıca Babadağ'da kullanıma açılması gereken pistler olabileceğini, eğer bu pistler devreye sokulabilirse burada uçuş turizminin daha da gelişeceğini, bu pistler sayesinde uçuş için eğitim olanaklarının daha da gelişebileceğini ve bunun karşılıklı gelire yansıyabileceğini belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: