Fettah Öztürk Yeniden Başkan Seçildi

KONYA (AA) - Konya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 3. Olağan Genel Kurulu'nda Fettah, yeniden başkan seçildi.

Konya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği 3. Olağan Genel Kurulu'nda Fettah, yeniden başkan seçildi. Genel Kurul'da Öztük ve Necdet Gözlü başkanlığındaki listeler yarıştı. Yapılan seçim sonucu Fettah Öztürk başkanlığındaki liste seçimde gülen taraf oldu. Öztürk, yaptığı teşekkür konuşmasında, 2006 yılında 27 üyeyle kurulan birliğin gelinen süreç içinde gerçekleştirdiği faaliyetlerle üye sayısını 10 bine çıkardıklarını söyledi. İlk hedeflerinin bölgedeki küçükbaş hayvan varlığının tamamını kayıt altına almak olduğunu aktaran Öztürk, şöyle konuştu: "Türkiye’nin en büyük birliği haline geldik. Bunun farkında olduğumuz için tüm gücümüzle iyi işler yapmak için çalışacağız. Hayvancılığı gelir getiren meslek haline getireceğiz. Kanunlar el vermesi durumunda Koç üretim merkezi kurmayı hedefliyoruz. Küçükbaş hayvan yetiştiricilerimizin kaybettikleri itibarı tekrar kazandırmak için eğitici faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz. Destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum." Yönetim kuruluna; Fettah Öztürk, Sinan Haksever, Mehmet Uğur, Hasan Küçüksarıoğlan, Hüseyin Bozoklu, Suat Durgut ve Mustafa Altıntaş gerildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: