Fetullah Gülen’in Acı Günü

Ankara’da bir süredir Fatih Üniversitesi Hastanesi’nde akciğer kanseri tedavisi gören ve bu sabaha karşı vefat...

Ankara’da bir süredir Fatih Üniversitesi Hastanesi’nde akciğer kanseri tedavisi gören ve bu sabaha karşı vefat eden Fetullah Gülen’in kardeşi Hasbi Nidai Gülen için Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Fatih Üniversitesi Hastanesi’nde bir süredir akciğer kanseri tedavisi görmekte olan Fetullah Gülen’in kardeşi Nidai Gülen, bu sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Merhum Gülen için bugün Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde Cuma namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fetullah Gülen’in kardeşlerinden Salih Gülen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Yoğun katılımın gerçekleştiği cenaze namazının ardından merhum Gülen’in naşı Yazıcı, Kurtulmuş ve Gökçek’in omuzlarında cenaze arabasına taşındı.

66 yaşında olan Gülen 3'ü erkek, 2'si kız 5 çocuk babasıydı. Gülen’in defin işlemi ise Pazar günü Erzurum'da gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: