Fetyiye'de Kooperatifler Bilgilendirildi

Fethiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Ziraat Odası işbirliği ile Fethiye’deki kooperatiflerin...

Fethiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Ziraat Odası işbirliği ile Fethiye’deki kooperatiflerin uygulamalarda birlik ve beraberlik içerisinde olabilmeleri amacıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fethiye Ziraat Odası’ndaki toplantıya Fethiye’deki tarımsal ve kalkınma amaçlı 46 kooperatif başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Mevzuat ile ilgili bilgilerin aktarıldığı toplantıyı gıda tarım ve hayvancılık il müdürü Nazif Ekici ile Fethiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Fırat Erkal’da izledi.

Reklam
Reklam

toplantıda konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nazif Ekici “Kooperatifleri çok önemsediklerini belirterek bakanlığımız tarımsal ve gıda destekli kooperatifleri desteklemektedir. Muğla’da 160 kooperatiften 46’sı Fethiye’dedir. Fethiye Kooperatifçilikte önde gitmektedir. Kooperatiflerimizin başkan ve üyelerinin genel kurullarını nasıl yapmaları gerektiği hususlarında bilgilendiriyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: