Fevkani Köprüsü'nün Bir Bölümünün Ulaşıma Kapatılması

Zonguldak Belediyesi tarafından 30 Nisan'da yıkılma riskine karşı trafiğe kapatılan Fevkani Köprüsü'nün Çaydamar bağlantısı yeniden trafiğe açıldı.

Zonguldak Belediyesi tarafından 30 Nisan'da yıkılma riskine karşı trafiğe kapatılan Fevkani Köprüsü'nün Çaydamar bağlantısı yeniden trafiğe açıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nden (ODTÜ) uzmanların köprüyle ilgili teknik ön raporu tamamladığını ve kendilerine gönderdiğini söyledi.

Uzmanların hazırladığı detaylı raporun da yakın zamanda kendilerine teslim edileceğini belirten Akdemir, şöyle konuştu:

"Raporda tonajı 3-3,5 tona kadar olan araçların hız yapmadan köprüden geçişine izin verildi. Bugün yapılan çalışmalar sonucunda köprüyü yeniden trafiğe açtık. Köprünün üzerinde gerekli işaretlemeleri ekiplerimiz gerçekleştirdi. Ağır tonajlı araçlar köprü üzerinden geçemeyecek. Ben sürücülerden köprü üzerinde sürat yapmamalarını ve ağır tonajlı araçlarını geçirmemelerini istiyorum"

Reklam
Reklam

Zonguldak Belediyesi, uzmanların taşıyıcılarında metal yorgunluğu tespit ettiği Fevkani Köprüsü'ne araç parkını 30 Nisan'da yasaklamıştı.

Muhabir: Faik Erez / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: