Fevzi Çakmak Mahallesi’ne 3 Müjde

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, iftar öncesi Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki yeni yapılan ve yenilenen...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, iftar öncesi Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki yeni yapılan ve yenilenen parkları gezerek denetledi. Erhan Erol, mahalleye çok kısa bir süre içerisinde mini bir futbol sahası, güzel bir park ve mahalle halkının en çok istediği eski Jandarma karşısındaki alanda da bir düzenleme yapılacağının sözünü verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği ve ‘Gönül Sofraları’ adını verdiği her iftarı vatandaşların geniş katılımıyla geçiyor. Fevzi Çakmak Mahallesi, 796 Sokak’ta gerçekleşen gönül sofralarına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, belediye başkan yardımcıları ve binlerce Gaziosmanpaşalı katıldı. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla birlikte binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar.

Reklam
Reklam

BOĞAZDA İFTAR KEYFİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin organizasyonuyla Gaziosmanpaşa Gemisi’nde buluşan vatandaşlar İstanbul Boğazı’nın mavi ve serin suları üzerinde iftarlarını açtılar. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’da Fevzi Çakmak Mahallesi’nde gerçekleştirilen sokak iftarında orucunu açtıktan sonra boğaz turuna katılarak, vatandaşlarla bol bol sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

CAMİ VE TÜRBE GEZİLERİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin organizasyonuyla Ramazan ayı süresince gönül sofralarının kurulduğu mahallelerdeki bir caminin önünden iftar sonrası cami ve türbe gezileri için araçlar kaldırılıyor. Cami ve türbe gezilerine katılan Gaziosmanpaşalılar, başta

Hırka-i Şerif’in yer aldığı Hırka-i Şerif Camii olmak üzere, Sultanahmet, Süleymaniye ve Fatih camilerini gezdiler ve teravih namazlarını kıldılar.

ETKİNLİKLER TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ‘Gönül Sohbetleri’ adını verdiği, sokak iftarlarının düzenlendiği mahallelerde seçilen bir camide teravih öncesi sohbet programları Fevzi Çakmak Mahallesi, Hacı Veysel Camii’nde Doç. Dr. Emin Işık tarafından gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde iftar sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri ise çocuk ramazan eğlenceleriyle başladı. Çocuklar kendileri için hazırlanan gösterilerin tamamını büyük bir beğeniyle izlediler. Teravih sonrasında ise belediye bahçesinde düzenlenen ‘Muhabbet Kapısı’ programında Prof. Dr. Mustafa Karataş, dini konularda bilinmeyenler, akıllara takılan sorular ve Ramazan ayının hikmetine dair bilgiler verdiği sohbet programıyla Gaziosmanpaşalıların konuğu oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: