Fevzi Karakoç’a yoğun ilgi

Ardahan Gıda Tarım ve Hayvancılık eski İl Müdürü Fevzi Karakoç, yaz tatili için Ardahan’a geldi.

Ardahan’da tarım ve hayvancılık alanında gerçekleştirdiği devasa yatırımlarla bir çok önemli hizmete imza atana Karakoç, AK Parti’den 24. Dönem Milletvekili aday adayı olmuştu. Karakoç daha sonra Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına müşavir olarak atanmıştı.

Ardahan’da yoğun ilgi ile karşılaşan Karakoç bir hayli memnun olduğu görülürken, vatandaşların Eski İl Müdürü Fevzi Karakoç’u unutmadığı ve yaptığı hizmetlerle her zaman andığı gözlendi.

Vatandaşlarla sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Karakoç, bölgede yaşanan hastalıklara dikkat çekerek kendi döneminde bu kadar sıkıntının olmadığını söyledi. Halkın bilinçli bir şekilde tarım ve hayvancılıkla uğraşmasını isteyen Karakoç, yaşanan hastalıkların şap aşısının geçiktirilmesinden kaynaklandığını ileri sürdü. Kaba yem sıkıntısının bir daha yaşanmaması için çiftçilerin gece gündüz çalışmasını da istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: